مقالات

بیش فعالی تا کی ادامه دارد؟ درصد تغییرات adhd با افزایش سن چگونه است؟

بیش فعالی تا چه سنی ادامه دارد؟

بیش فعالی تا کی ادامه دارد؟ رفتار انفجاری، اختلال توجه و بی قراری از علائم مشهور بیش فعالی هستند. بسیاری تصور می‌کنند که بیش فعالی با افزایش سن از بین می‌رود. عده‌ای نیز معتقد هستند که علائم اختلال بیش فعالی ADHD با افزایش سن، دچار تغییراتی می‌شود و اهمیت داروها، مدیریت علائم و بحث درمان‌های رفتاری در سنین بالاتر را متذکر می‌شوند. آیا شما هم از خود می‎‌پرسید که بیش فعالی تا چه سنی ادامه دارد؟ پس با ما باشید.

محققان تا چند سال پیش معتقد بودند که ADHD وضعیتی است که فقط کودکان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. با این حال، مطالعات جدیدتر نشان می‌دهند که این اختلال چیزی نیست که کودکان با افزایش سن از آن خلاص شوند، بلکه حتی ممکن است بزرگسالان را نیز تحت تأثیر قرار دهد. پس بدانیم که ADHD معمولاً از بین نمی‌رود. زمانی تصور می‌شد که کودکان با رشد و بلوغ از ADHD خلاص می‌شوند. ما اکنون می‌دانیم که علائم بیش فعالی می‌تواند تا دوران نوجوانی، فراتر از آن و در طول زندگی فرد ادامه یابد. اگرچه اختلال ای دی اچ دی ماهیت مزمنی دارد، اما علائم آن ممکن است در طی مراحل زندگی به اشکال متفاوتی ظاهر شوند. این علائم حتی ممکن است با افزایش سن فرد کاهش یابند. در این مقاله توضیح دادیم که علائم اختلال بیش فعالی با افزایش سن چطور تغییر می‌کنند.

اختلال بیش‌فعالی و کمبود توجه، معمولاً با نشانه‌هایی مثل بی‌قراری، مشکل در حفظ تمرکز و رفتارهای انفجاری شناخته می‌شود. این اختلال که در کودکی شروع می‌شود، می‌تواند تا نوجوانی و بزرگسالی ادامه یابد. در حالی که برخی از افراد ممکن است با بالغ شدن، نشانه‌هایی از بهبودی را تجربه کنند، بسیاری دیگر همچنان با چالش‌های مرتبط با ADHD در زندگی روزمره خود روبرو هستند. درمان‌های موجود، از جمله داروها و روش‌های رفتاری، به مدیریت علائم کمک می‌کنند. اما درمان قطعی برای این اختلال وجود ندارد. بنابراین، توجه و حمایت مداوم از افراد مبتلا به ADHD اهمیت زیادی دارد تا بتوانند به بهترین شکل ممکن در جامعه عمل کنند.

پس در پاسخ به سوالاتی مثل بیش فعالی تا کی ادامه دارد؟ و یا ADHD چگونه با افزایش سن تغییر میکند؟ باید گفت که: همانطور که در مقالات قبل نیز ذکر شده، اختلال بیش فعالی سه نوع است:

نوع بی توجهی: با حواس پرتی و مشکل در تمرکز مشخص می‌شود.
نوع بیش فعال-تکانشی: این حالت با رفتارهای تکانشی و بیش فعالی مانند دویدن به اطراف، کوهنوردی، بی‌قراری مشخص می‌شود.
نوع ترکیبی: این شایع ترین نوع ADHD است که با ترکیبی از بی توجهی، بیش فعالی و تکانشگری مشخص می‌شود.

هر کدام از این سه نوع با علائم متفاوتی ظاهر می‌شوند. تأثیر علائم و نحوه ظاهر شدن آنها بین افراد متفاوت است. معمولا بعید است که اختلال بیش فعالی با بالا رفتن سن از بین برود، نشانه‌هایی که افراد در بزرگسالی تجربه می‌کنند در اکثر مواقع با علائمی که در دوران کودکی تجربه می‌کنند متفاوت است. پس تقریبا می‌توان گفت که در پاسخ به سوال، بیش فعالی تا کی ادامه دارد، باید گفت که علائم این اختلال در سنین مختلف، متفاوت است.

بیش فعالی تا کی ادامه دارد؟​

یک منبع معتبر از موسسه ملی سلامت روان اشاره می‌کند که کودکان خردسال بیشتر احتمال دارد بیش فعالی و تکانشگری را تجربه کنند. در نوجوانی، بیش فعالی ممکن است کاهش یابد یا به صورت بی قراری ظاهر شود. فرد ممکن است همچنان علائم بی توجه و تکانشی را تجربه کند.

بزرگسالان ممکن است همچنان بی‌قراری، تکانشگری و علائم بی توجهی را تجربه کنند که ممکن است بر زندگی روزمره آنها تأثیر بگذارد. با توجه به CHADD، بیش از 75٪ از کودکان مبتلا به ADHD علائم قابل توجهی را در بزرگسالی تجربه می‌کنند.

با این حال، ممکن است یک فرد استراتژی‌هایی را برای سرکوب یا پوشاندن علائم خود در بزرگسالی ایجاد کرده باشد. یعنی ممکن است به این معنی باشد که علائم آنها متفاوت است یا برای دیگران کمتر آشکار باشد. با این حال، همیشه به این معنی نیست که آنها علائم را تجربه نمی‌کنند یا با برخی از فعالیت‌های روزانه چالش‌هایی ندارند.

آیا به دنبال تسریع روند درمان بیش فعالی کودکان و یادگیری طرز رفتار با بچه های بیش فعال هستید؟ پیشنهاد ما به شما، مشاهده دوره از چالش تا آرامش: پکیج تربیت فرزند بیش فعال، است. پکیج درمانی بیش فعالی در واقع، براساس متد دکتر سلین طراحی شده است. دکتر سلین از موفق‌ترین محققان و درمانگران بیش فعالی در آمریکا و جهان به شمار می‌رود و مولف کتاب‌های مرجع در این زمینه است. پس به شما کمک می‌کند تا مطابق استانداردهای تایید شده توسط مشهورترین روانشناسان دنیا با فرزند خود رفتار کنید. به شما پیشنهاد می‌کنیم که صفحه درمان بیش فعالی کودکان با چند ترفند ساده را از دست ندهید.

برخی از تحقیقات معتبر نشان می‌دهند افرادی که در بزرگسالی در آنها تشخیص ADHD داده می‌شود، ممکن است در واقع از دوران کودکی ADHD در آنها تشخیص داده نشده باشد.

بیش فعالی تا بزرگسالی ادامه دارد؟

بنابراین معمولا در جواب کسانی که می‌پرسند بیش فعالی تا کی ادامه دارد؟ پاسخ ما این است که طی تحقیقات اخیر:

29 درصد از افرادی که در دوران کودکی بیش فعالی در آنها تشخیص داده شده است، علائم ADHD را در بزرگسالی داشتند. 81 درصد از بزرگسالان مبتلا به ADHD حداقل یک بیماری روانپزشکی دیگر نیز داشتند. اختلالات مشترک رایجی که در بزرگسالی مشاهده می‌شود شامل اختلالات مصرف مواد، اضطراب و افسردگی است.

از تمام کودکان شرکت کننده در مطالعه، تنها 37.5 درصد در بزرگسالی فاقد علائم یا پیامدهای منفی بودند. نتایج همچنین نشان داد که شرکت‌کنندگان در بزرگسالی تجربه بیشتری از زندانی شدن و خودکشی داشتند.

بیش فعالی تا چه سنی ادامه دارد و چه زمانی به اوج خود می‌رسد؟​

مطالعه دیگری که در مجله روانشناسی و روانپزشکی کودک منتشر شد در پاسخ به سوال بیش فعالی تا کی ادامه دارد، نشان دادند که 60٪ از کودکان مبتلا به ADHD هنوز در بزرگسالی علائم داشتند و 41٪ علائمی داشتند که باعث ایجاد اختلال در کار و زندگی آنها می‌شد.

تحقیقات انجام شده توسط پروژه ملی تحقیقات ژنوم انسانی نشان داد که ADHD بین 20 تا 30 درصد از افراد مبتلا به این بیماری از بین نمی‌رود.

در حالی که این مطالعه گذارش می‌دهد که که این وضعیت برای بسیاری ادامه دارد، همچنین نشان داده شد که حدود نیمی از بزرگسالان علائم کمتر یا کمتر شدید را در بزرگسالی تجربه می‌کنند.

بیش فعالی تا چه سنی ادامه دارد و چه زمانی به اوج خود می‌رسد؟

طی گذارشات یک مطالعه قدیمی، علائم ADHD اغلب در کودکان 6 تا 8 ساله بدتر است و به تدریج در حدود 11 سالگی کاهش خواهد یافت. علائم بیش فعالی و تکانشگری با افزایش سن کاهش بیشتری پیدا می‌کند، در حالی که علائم بی توجهی احتمالاً ادامه می‌یابد.

بیش فعالی تا کی ادامه دارد؟ درصد تغییرات adhd با افزایش سن چگونه است؟

پس علائم ممکن است در بزرگسالان متفاوت باشد، اما معمولاً با افزایش سن بدتر نمی‌شوند. بزرگسالان نیز معمولاً مهارت‌ها و تکنیک‌های بیشتری برای مدیریت علائم خود با افزایش سن دارند.

اگر فردی به ابتلا خود یا فرزندش به بیش فعالی مشکوک است، بهتر است با پزشک متخصص تماس بگیرید.

فردی که در دوران کودکی تشخیص ADHD به او داده شده است و در بزرگسالی با علائم خود مشکل دارد نیز می‌تواند با پزشک خود در مورد اینکه آیا برنامه درمانی او نیاز به تغییر دارد یا خیر صحبت کند.

اگر دوران بارداری خود را سپری می‌کنید و به دنبال راهی برای پیشگیری از بروز اختلال بیش فعالی در فرزند خود هستید، مقاله برای جلوگیری از بیش فعالی جنین را حتما مطالعه نمایید

نتیجه گیری

در این مقاله سعی شد تا حدودی به سوال متداولی مثل بیش فعالی تا کی ادامه دارد و یا بیش فعالی تا چه سنی ادامه دارد، پاسخ دهیم. به عبارتی در پاسخ به سوال بیش فعالی تا کی ادامه دارد، گفتیم که علائم بیش فعالی در دوران کودکی، نوجوانی و بزرگسالی به شکلی متفاوت بروز می‌کنند. پس درمان‌های رفتاری، تجویز داروها و مدیریت علائم در سنین مختلف متفاوت است. اما فراموش نکنیم که در تمام سنین نیاز به حمایت مداوم وجود دارد. برای ارتباط با مشاوران بخش فروش وب سایت adhdyar، وارد لینک شوید.

چالش-تا-آرامش-پکیج-طلایی-فرزند-بیش-فعال

پکیج طلایی تربیت فرزند بیش فعال

چالش تا آرامش: پکیج طلایی تربیت فرزند بیش فعال، آموزش والدین برای تربیت صحیح و نحوه صحیح رفتار با کودکان بیش فعال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *